Inici > Wellness > Mèdica - Salut

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

Mèdica - Salut

Osteopatia

OSTEOPATIA

L’osteopatia  és pot definir com el camí que busca l’equilibri entre estructura i la funció del cos. És un enfocament assistencial diferent a partir d’un sistema de diagnosis i tractament.

La metodologia de tractament es variable des de tècniques suaus de parts toves, estiraments, mobilitzacions articulars fins a maniobres d’alta velocitat i curt recorregut anomenades ajustaments articulars o manipulacions.

La pràctica osteopàtica cobreix disfuncions estructurals, viscerals, neurològiques, endocrines i inmunològiques.

L’objectiu d’aquesta pràctica es restaurar l’equilibri mecànic global de l’individu.

[Expandir]

OSTEOPATIA INFANTIL

L'osteopatia tant nadons com nens poden gaudir del tractament d’osteopatia per alliberar problemes tensionals i/o estructurals.

En nadons el crani es format per ossos molt modelables,  pel sol fet de néixer i passar pel canal del part pateix una deformitat que amb poc temps hauria de remetre de forma espontània, però moltes vegades es incomplerta, tenint que patir una sèrie de tensions en el moment de iniciar les seves primeres funcions afectant al seu comportament i al seu desenvolupament.

Principals alteracions en nadons:

                    Plors, crits i irritabilitats

                    Trastorns del son

                    Dificultat en l’alimentació: Còlics, gasos….

Quant passen a se més grandets:         

                    Infeccions d’oïda

                    Problemes dentals i dels sinusaeris                                 

                    Problemes de comportament i dificultat d’aprenentatge

                    Problemes múscul-esquelètics

                    Problemes respiratoris

Com més aviat es detecta la tensió acumulada més facilitat i més temps tenim per retornar-la i reconduir-la a un estat de normalitat òptim pel seu desenvolupament.

[Expandir]

OSTEOPATIA GLOBAL

Què és l’Osteopatia?

És un sistema terapèutic manual, que estudia el moviment de les diferents estructures corporals dels sistemes musculoesquelètic, cranial i visceral, identificant l’origen de la restricció en el cos, que altera el correcte abastament sanguini i neurològic, donant com a resultat els trastorns o lesions.

Què fa l’Osteopata?

Un cop identificat el focus de la lesió , mitjançant diverses tècniques específiques adaptades al tipus de pacient i dolor, corregim l’origen del trastorn, aconseguint re- equilibrar el mal funcionament de l’organisme de manera que el propi cos recuperi la seva vitalitat i en conseqüència la seva salut.

A qui va dirigit?

L’Osteopatia utilitza de forma específica tècniques molt sotils i indolents, capaces de tractar trastorns compresos des de l’Infant nascut fins a persones d’edat avançada, sense límit d’edat.

Què podem tractar amb l’Osteopatia?

L’espectre d’actuació és molt ampli i divers, des de luxacions, esquinços i pinçaments, passant per adherències musculars i tendinoses, contractures, ciàtica, lumbàlgia, cervico-braquiàlgia, whiplash, artrosis, embaràs i post-part, estrenyiment, dolor de regla,  hèrnia de hiatus, mal de genoll, espatlla congelada, hèrnia discal, cicatrius post-operatòries, insomni, bruxisme,  fins problemes digestius, Estats d’ansietat, problemes respiratoris, TDA/H, fasitis plantar, pub àlgies, colze tenista, colze golfista, migranyes, vertígens, sd. Túnel carpià, bronquitis, torticolis, escoliosis, cifosis y lordosis…etc

L’Osteopatia és cruixir els ossos?

No rotund. Aquest tipus de tècnica de caràcter mecànic que s’aplica sobre les diferents estructures articulars, és una més entre les moltíssimes tècniques disponibles existents, dins de l’ampli repertori de tècniques que podem trobar en un tractament osteopàtic.

[Expandir]