Inici > Wellness > Estètica i Benestar

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

Estètica i Benestar

Corporal

TRACTAMENT DESINTOXICANT TURBA

Tractament desintoxicant i drenant per les seves propietats antisèptiques, cicatritzants, dermopurificants i drenants que afavoreixen la renovació de la pell, la reactivació de la microcirculació perifèrica i la regeneració del PH cutani; l'acció calmant és notable en cas de enrogiment i irritacions cutànies.

Per al cos és un tractament drenant i anticel.lulític.

Per la cara té un efecte anti enrogiment i purificant. En els tractaments anti acne actua hidratant la cara i ajuda a depurar, calmar i reabsorbir les infeccions i inflamacions. Per a qui té problemes de pell impura, sensible i congestionada.

[Expandir]

Hidratació profunda a l'essència de fruits vermell

Tractament nutritiu, suavitzant i reafirmant de la pell

Essència de Fruits Vermells, juga un paper transcendental en l'equilibri de la pell per les seves qualitats nutritives, sinònim de salut, posseeix un alt contingut en aigua que facilita l'eliminació de toxines del nostre organisme i ens ajuda a mantenir-nos ben hidratats.

Enfocat al públic masculí i / o femení indistintament.

[Expandir]

TRACTAMENTS SOLARS INSTITUT ESTHEDERM

Fidels a un manament de l'OMS (World Health) recomana que, tenint en compte la quantitat de llum solar on cada tipus de pell pot estar exposat, Institut Esthederm ha triat per construir la seva gamma de productes solars al costat 4 tipus de pell al sol:


. La pell normal, que es bronzegen més ràpid del que poden cremar. Es tracta generalment de pell clara o mat, el que pot incrementar ràpidament el seu bronzejat, tenint poques vegades les cremades solars.
. La pell sensible, que es crema més ràpid del que estan. Aquests són sovint la pell clara o lletosa que es posen vermelles amb facilitat, la pell dels nens.
. Pell intolerant, reactiva al sol. Aquestes pells reaccionen anormalment durant l'exposició: enrogiment, ardor, malestar (al·lèrgia al sol). Per a ells, la prioritat és exposar sense molèsties, i la rehabilitació de la capacitat d'adaptació de la seva pell a la llum solar.
. Fallades pigment en el sol : mestís tipus de pell o els asiàtics en tractament amb medicaments o hormones, les dones embarassades, les cicatrius ... Aquestes pells són essencials de protecció solar, reduint al mínim el risc de taques.

SOL SUAU = 1 Sol / Sol principi o al final del dia (Índex UV 1-4)

SOL NORMAL ALT = 2 Sols / Les condicions normals d'exposició (Índex UV 5-8)

SOL EXTREM = 3 Sols: Glaceres / Tròpics / Exposicions prolongades (9-11 Índex UV)

PERILLÓS = NO SOL: El contacte prolongat i / o estàtica (sobredosi de sol)

[Expandir]

MESOTERÀPIA CORPORAL

La mesoteràpia corporal s'utilitza per al tractament de la cel·lulitis, la flacciditat, les petites adipositats localitzades (cel·lulitis), les fines arrugues de l'escot, l'envelliment de mans, en el tractament de cames cansades, problemes circulatoris venosos i retencions limfàtiques, edemes i en les estries vermelles i com reafirmant de braços pits i coll, amb un resultat ràpid i la mínima molèstia.
La medicació estètica, mèdica, homeopàtica o fitoteràpica utilitzada té efectes lipolítics, reafirmants, activadors de la circulació, estimuladors del col·lagen tant a nivell de les parets venoses com de la dermis, hidratants, depuratius, drenants, venotònics i regenerants i com a tractament del dolor en zona.

[Expandir]

CRIOLIPÒLISIS

El seu objectiu és la pèrdua de volum corporal.

El tractament consisteix en la destrucció selectiva del teixit gras mitjançant l'ús del fred.

És un procediment indicat només per a petits cúmuls grassos en zones molt determinades com ara abdomen, cames, malucs, braços o esquena.

El tractament de CRIOLIPOLISIS és un procediment no invasiu i indolor, que administra fred de forma controlada i segura per reduir l'adipositat i greix localitzat de forma suau i natural.

L'aparell amb el que es realitza el tractament disposa de dos capçals de succió, els quals poden treballar simultàniament sent aquests regulables, en temperatura i succió, de forma independent.

Els capçals generen un efecte de buit en succionar la pell, disminuint el flux sanguini de la zona, alhora que deixa al teixit gras immòbil, i parcialment aïllat de la resta dels teixits per protegir-los i evitar danys.

Un cop realitzat el procés de refredament controlat, les cèl·lules grasses són alliberades a la via limfàtica. Les cèl·lules de l'àrea tractada són eliminades gradualment a través del procés metabòlic normal de l'organisme. Els resultats són visibles entre el primer i el quart mes.

[Expandir]