Inici > Wellness > Estètica i Benestar

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

Estètica i Benestar

Facial

NETEJA DE CUTIS

És la base fonamental de tot tractament de bellesa.

El resultat s'aconsegueix amb productes de gran qualitat que actuen traient de la superfície de la pell residus naturals i partícules de brutícia que obstrueixen els porus i dificulten el seu normal funcionament.

[Expandir]

TRACTAMENTS FACIALS ESPECÍFICS

Al nostre Espai facial t’oferim totes les alternatives segons el teu tipus de pell o problema facial, perquè tinguis el rostre que sempre has desitjat.

TRACTAMENT PURESA TOTAL, Oxigena immediatament la pell asfixiada, aportant un aspecte suau i lluminositat instantània.

TRACTAMENT CALMANT-DESENSIVILIZANT, Calma la pell estressada i la reeduca perquè es mantingui confortable.

TRACTAMENT REPARADOR, Regenera en profunditat i retorna a la pell la lluminositat de la seva joventut.

TRACTAMENT REVITALITZANT ANTI-EDAT, Reafirmant  de l'oval facial, hidratant revitalitzant. Per a pells àtones desvitalitzades, àtones i fatigades.

Sens dubte els nostres professionals t'assessoraran per garantir el teu èxit i satisfacció.

[Expandir]

VEL COL·LÀGEN

Tractament regenerador-hidratant, de bellesa immediata.

Conserva, enforteix, reestructura i millora l'elasticitat i tonificació de la pell, contrarestant la formació d'arrugues.

 

[Expandir]

PEELING ULTRASÒNIC

Peeling ENCIMATIC-BIOLÒGIC, combinat amb ultrasons que produeix una autèntica renovació cel·lular.

Indicat per a aquelles pells asfixiades, amb taques i marques d'acne.

[Expandir]

PARAMÈDICA MESOTERAPIA FACIAL

La mesoteràpia facial s'utilitza principalment pels seus efectes antiaging i lífting, en la prevenció d'arrugues, prevenció i tractament de la flaccidesa, per hidratar, regenerar, nodrir, i com lipolítica per al tractament de la papada. Així mateix ajuda en el tractament de l'acne i de la cicatrius en general, aportant a la cara finor i lluminositat des del primer tractament.

[Expandir]

PARAMÈDICA MICRONEEDELING

Les microferides produïdes per les microagulles provoquen una estimulació plaquetària i fibrótica que ajuda a la retracció del teixit.

[Expandir]

PARAMÈDICA CÒCTELS VITAMÍNICS

Vitamines facials injectades:

Encara se les anomena Vitamines facials de forma genèrica solen ser un còctel vitamínic + àcid hialurònic, depenent les proporcions segons les marques. S'aplica mitjançant unes diminutes punxades de forma superficial sobre la pell, amb això aconseguim donar-li una potent i ràpida acció generant de forma immediata una major lluminositat i millor textura. Es realitza en pocs minuts i gairebé sense molèsties.
 

 

Àcid Hialurònic no reticulat:

Per donar-li una hidratació ràpida i intensa a la nostra pell, també podem infiltrar en forma de mesoteràpia l'àcid hialurònic no reticulat (Els còctels vitamínics normalment contenen àcid hialurònic no reticulat però en un percentatge entre el 3% i el 25%). El resultat es veu de forma immediata ja que li haurem donat a la pell de la cara en uns minuts una nutrició instantània, i una pell més nodrida marcarà menys les arrugues ja existents i retardarà l'aparició de noves.

[Expandir]

PARAMÈDICA NAPPAGE

Rejoveniment de les àrees en les quals l'envelliment és visiblement notori, com ara cara, coll i mans. Mitjançant l'activació de la circulació a través de la tècnica francesa Nappage, que a més facilita la penetració de principis actius com ara: vitamines, àcid hialurònic, àcid ascòrbic, etc. ,per tal d'hidratar i nodrir les capes superficials de la pell donant així un aspecte més jove i lluminós.

[Expandir]

Corporal

TRACTAMENT DESINTOXICANT TURBA

Tractament desintoxicant i drenant per les seves propietats antisèptiques, cicatritzants, dermopurificants i drenants que afavoreixen la renovació de la pell, la reactivació de la microcirculació perifèrica i la regeneració del PH cutani; l'acció calmant és notable en cas de enrogiment i irritacions cutànies.

Per al cos és un tractament drenant i anticel.lulític.

Per la cara té un efecte anti enrogiment i purificant. En els tractaments anti acne actua hidratant la cara i ajuda a depurar, calmar i reabsorbir les infeccions i inflamacions. Per a qui té problemes de pell impura, sensible i congestionada.

[Expandir]

Hidratació profunda a l'essència de fruits vermell

Tractament nutritiu, suavitzant i reafirmant de la pell

Essència de Fruits Vermells, juga un paper transcendental en l'equilibri de la pell per les seves qualitats nutritives, sinònim de salut, posseeix un alt contingut en aigua que facilita l'eliminació de toxines del nostre organisme i ens ajuda a mantenir-nos ben hidratats.

Enfocat al públic masculí i / o femení indistintament.

[Expandir]

TRACTAMENTS SOLARS INSTITUT ESTHEDERM

Fidels a un manament de l'OMS (World Health) recomana que, tenint en compte la quantitat de llum solar on cada tipus de pell pot estar exposat, Institut Esthederm ha triat per construir la seva gamma de productes solars al costat 4 tipus de pell al sol:


. La pell normal, que es bronzegen més ràpid del que poden cremar. Es tracta generalment de pell clara o mat, el que pot incrementar ràpidament el seu bronzejat, tenint poques vegades les cremades solars.
. La pell sensible, que es crema més ràpid del que estan. Aquests són sovint la pell clara o lletosa que es posen vermelles amb facilitat, la pell dels nens.
. Pell intolerant, reactiva al sol. Aquestes pells reaccionen anormalment durant l'exposició: enrogiment, ardor, malestar (al·lèrgia al sol). Per a ells, la prioritat és exposar sense molèsties, i la rehabilitació de la capacitat d'adaptació de la seva pell a la llum solar.
. Fallades pigment en el sol : mestís tipus de pell o els asiàtics en tractament amb medicaments o hormones, les dones embarassades, les cicatrius ... Aquestes pells són essencials de protecció solar, reduint al mínim el risc de taques.

SOL SUAU = 1 Sol / Sol principi o al final del dia (Índex UV 1-4)

SOL NORMAL ALT = 2 Sols / Les condicions normals d'exposició (Índex UV 5-8)

SOL EXTREM = 3 Sols: Glaceres / Tròpics / Exposicions prolongades (9-11 Índex UV)

PERILLÓS = NO SOL: El contacte prolongat i / o estàtica (sobredosi de sol)

[Expandir]

MESOTERÀPIA CORPORAL

La mesoteràpia corporal s'utilitza per al tractament de la cel·lulitis, la flacciditat, les petites adipositats localitzades (cel·lulitis), les fines arrugues de l'escot, l'envelliment de mans, en el tractament de cames cansades, problemes circulatoris venosos i retencions limfàtiques, edemes i en les estries vermelles i com reafirmant de braços pits i coll, amb un resultat ràpid i la mínima molèstia.
La medicació estètica, mèdica, homeopàtica o fitoteràpica utilitzada té efectes lipolítics, reafirmants, activadors de la circulació, estimuladors del col·lagen tant a nivell de les parets venoses com de la dermis, hidratants, depuratius, drenants, venotònics i regenerants i com a tractament del dolor en zona.

[Expandir]

CRIOLIPÒLISIS

El seu objectiu és la pèrdua de volum corporal.

El tractament consisteix en la destrucció selectiva del teixit gras mitjançant l'ús del fred.

És un procediment indicat només per a petits cúmuls grassos en zones molt determinades com ara abdomen, cames, malucs, braços o esquena.

El tractament de CRIOLIPOLISIS és un procediment no invasiu i indolor, que administra fred de forma controlada i segura per reduir l'adipositat i greix localitzat de forma suau i natural.

L'aparell amb el que es realitza el tractament disposa de dos capçals de succió, els quals poden treballar simultàniament sent aquests regulables, en temperatura i succió, de forma independent.

Els capçals generen un efecte de buit en succionar la pell, disminuint el flux sanguini de la zona, alhora que deixa al teixit gras immòbil, i parcialment aïllat de la resta dels teixits per protegir-los i evitar danys.

Un cop realitzat el procés de refredament controlat, les cèl·lules grasses són alliberades a la via limfàtica. Les cèl·lules de l'àrea tractada són eliminades gradualment a través del procés metabòlic normal de l'organisme. Els resultats són visibles entre el primer i el quart mes.

[Expandir]

Massatges

MASSATGE ANTICEL:LULÍTIC

No és miraculós, però si ets constant notaràs com el teu cos millora, i és que ajuda a reduir i eliminar la cel lulitis gràcies a que activa la circulació i ajuda a fragmentar la celulitis per eliminar-la de forma natural.

Tria entre localitzat 25' - Corporal 55' - Corporal i Facial 70'

[Expandir]

MASSATGE REDUCTOR

El massatge és una tècnica mil.lenària, indicada per a alleujar diversos problemes musculars sobretot, però amb el temps es van descobrir també els seus beneficis per a la bellesa, entre ells rebaixar el volum corporal.

Tria entre localitzat 25' - Corporal 55' - Corporal i Facial 70'

[Expandir]

MASSATGE RELAXANT

El massatge relaxant exerceix grans efectes positius sobre cos i ment, alleugerant el malestar psíquic, combatin l’estrès, i activant i recuperant l’elasticitat muscular reduint els signes de tensió.

Tria entre localitzat 25' - Corporal 55' - Corporal i Facial 70'

[Expandir]

MASSATGE REAFIRMANT

El Massatge Reafirmant està indicat per a persones que presenten una pell flacida a l'abdomen, glutis, cames o braços.

Tria entre localitzat 25' - Corporal 55' - Corporal i Facial 70'

[Expandir]

MASSATGE CIRCULATORI

El massatge circulatori és el que s'efectua per afavorir i activar el reg sanguini, ajudant a l'eliminació de toxines i millorant l'intercanvi de gasos i nutrients. D'aquesta manera es preveu les lesions circulatòries.

Tria entre localitzat 25' - Corporal 55' - Corporal i Facial 70'

[Expandir]

MASSATGE SUBAQUÀTIC 25'

El massatge subaquàtic es realitza dins d'una banyera plena d'aigua calenta, amb un raig d'aigua a pressió dirigit en tot moment per un/una esteticista. És un tractament molt relaxant, remodelant i drenant.

[Expandir]

MASSATGE DRENATGE LIMFÀTIC CORPORAL

Actua directament sobre el sistema limfàtic, els seus efectes beneficiosos sobre la pell són molt positius ja que activa la circulació i ajuda a eliminar les toxines i la retenció de líquids.

És un tractament especialment indicat per millorar i accelerar la recuperació de les persones que s'hagin sotmès a una intervenció de cirurgia estètica de liposucció.

[Expandir]

TERÀPIES REIKI + INTUITIVE HEALING

Sessió de treball energètic d'impulsió de les mans a on es treballa sobre els centres i canals energètics, netejant, desbloquejant i recarregant cada un d’ells.

Aquesta combinació de teràpies t’ajudarà  a avançar, evolucionar i comprendre els teus problemes personals i de les circumstancies que t’envolten.

La sessió té una durada de 60 minuts aproximadament i el seu preu es de 35€

OFERTA 3 x 2 sessions REIKI + INTUITIVE HEALING

A càrrec Siso Lozano

[Expandir]

TERÀPIES INTUITIVE HEALING MASSAGE

Sessió de massatge energètic relaxant de peus a cap, que a més de treballar directament sobre el cos físic, relaxant cadascun dels teus músculs, treballa sobre el sistema nerviós a través de una personalitzada barreja d’olis vegetals i essencials 100x100 biològics, actuant al mateix temps sobre els teus centres energètics (chacras i nadis).

La sessió té una durada de 60 minuts aproximadament i el seu preu es de 60€

OFERTA 3 x 2 sessions INTUITIVE HEALING MASSAGE

A càrrec Siso Lozano

[Expandir]

TERÀPIES FIVE ELEMENTS MASSAGE

Massatge relaxant complet, extremitats, tronc, cranial i facial.

Tracta de formular una barreja d’olis essencials 100x100 vegetals i biològics, personalitzant més la sessió a la persona. Completarem la formulació afegint els cinc elements (aire, terra, foc, aigua i eter) i les gemmes (diamant, safir, maragda, jasp, topazi, robí i ametista) que calguin per activar, harmonitzar i nodrir cadascun dels nostres cosos (físic, eteri, emocional, mental i espiritual).

La sessió té una durada de 60 minuts aproximadament i el seu preu es de 60€

OFERTA 3 x 2 sessions FIVE ELEMENTS MASSAGE

A càrrec Siso Lozano

[Expandir]

TERÀPIES FLORS DE FINDHORN

Entrevista breu de 30 min. aproximadament en la qual ia través d'una breu conversa, es determina i formula la barreja de flors que es necessita per tractar la patologia.

Al llarg dels temps cada vegada més, s'està demostrant científicament que la deguda barreja d'essències florals, minerals i elementals actua vibracionalment sobre el cos energètic quan és ingerida per un ésser viu, ajudant de forma alternativa a qualsevol patologia que es pugui tenir i ja s'estigui tractant. D'aquesta manera es tracta l'anomalia de dins (energèticament) a fora (físicament) i de fora (físicament) a dins (energèticament), ajudant significativament en la millora del pacient ... nervis, ansietat, canvis estacionals, depressió postpart, falta de concentració, insomni ...

La sessió té una durada de 30 minuts aproximadament i el seu preu és de 30€ (PREPARAT FLORAL inclòs).

*Només PREPARAT FLORAL 15€

A càrrec Siso Lozano

[Expandir]

Mans i peus

MANICURA

A causa dels canvis de temperatura, detergents i productes agressius, la pell i ungles de les mans es deshidraten presentant un aspecte apagat i envellit.

Amb la manicura, pell i ungles recuperen la hidratació, flexibilitat i duresa necessàries per a lluir unes mans en tota la seva resplendor.

Indicat al públic masculí i femení indistintament.

COMPRAR ARA BOTIGA ONLINE

[Expandir]

MANICURA SEMI-PERMANENTE

Les ungles són la targeta de presentació de les nostres mans.

Amb la Manicura Semi-permanent llueix fins a 15 dies de manicura perfecta, 15 dies d'ungles belles i elegants. Sense retocs.

Indicat al públic masculí i femení indistintament.

COMPRAR ARA BOTIGA ONLINE

 

[Expandir]

BELLESA DE PEUS

Els peus, suporten el pes del nostre cos i ens ajuden a recórrer el camí de les nostres vides.

Premia'ls amb una Bellesa de Peus, un servei de pedicura expres que aporta als peus una gran sensació de confort, relax.

Indicat al públic masculí i femení indistintament.

COMPRAR ARA BOTIGA ONLINE

[Expandir]

Pedicura

Sabem que la cara es veu afectat per l'acció del sol, el vent, l'aigua ... i que el cos presenta necessitats d'hidratació, nutrició i regeneració.

No obstant això, són poques persones les que és s'adonen que els seus peus també requereixen cures.

La pedicura, un servei integral de cura i bellesa dels peus, on pell i ungles queden totalment regenerades i hidratades creant una sensació de confort, relaxació i suavitat.

[Expandir]

Pedicura semi-permanente

Les ungles són la targeta de presentació de les nostres mans i peus.

Amb la pedicura Gelac llueix fins a 15 dies de pedicura perfecta, 15 dies d'ungles belles i elegants. Sense retocs

[Expandir]

UNGLES DE PORCELLANA

La tècnica de la porcellana és la més coneguda per la seva antiguitat; és destaca d´ella la duració de les ungles, la resistencia i la aparença tan natural que s’aconsegueix.

Aquesta tècnica permet esculpir les ungles tant amb tip com amb motllo.

És un dels tractaments més efectius per resoldre l’hàbit de mossegar-se les ungles.

[Expandir]

MANICURA SPA

La manicura submergida en un tractament holístic.

Un intens aroma spa llimona, descobrirem una sensació de completa relaxació.

A aquestes sensacions les acompanyen en primer lloc un peeling que produeix una suavitat extrema i una mascareta de cura intensiva i efecte instantani.

A aquest tractament, es sumen dos convidats d'honor, com és el cas del coixí cervical i guant aromàtic, creant una harmonia total entre el cos i ànima.

Enfocat al públic masculí i / o femení indistintament.
 

[Expandir]

Pedicura Spa

La pedicura enfocada a tractar els peus al mateix temps que proporciona una sensació de relax i benestar.

Un intens aroma spa llimona, descobrirem una sensació de completa relaxació i benestar.

A aquestes sensacions les acompanyen en primer lloc un peeling que produeix una suavitat extrema i una mascareta de cura intensiva i efecte instantani.

aquest tractament, es sumen dos convidats d'honor, com és el cas del coixí cervical i la sabata aroma spa, creant una harmonia total entre cos i ànima.

Enfocat al públic masculí i / o femení indistintament.

[Expandir]

MANICURA BRASILERA

Nou servei de manicura amb un producte innovador com son els "Guants". L'últim en comoditat, seguretat, higiene i hidratació intensiva per a mans i ungles.

Indicat al públic masculí i femení indistintament.

COMPRAR ARA BOTIGA ONLINE

[Expandir]

PEDICURA BRASILERA

Nou servei de Pedicura amb "Sabatilles" innovadores. L'últim en comoditat, seguretat, higiene  i hidratació intensiva per a peus i ungles.

Indicat al públic masculí i femení indistintament.

COMPRAR ARA BOTIGA ONLINE

[Expandir]

Holístics

PINDES

La difusió de calor i de les fragàncies aromàtiques de lavanda permet una distensió i relaxació intensa.

La pell queda infinitament suau fruit d'un enginyós còctel de cristalls de sals marines i olis naturals. Un massatge amb maniobres inspirades en la tradició Thaï i realitzat amb bolus de mar, fan que l'experiència d'aquest tractament sigui d'allò més relaxant i reconfortant.

Enfocat al públic masculí i / o femení indistintament.

COMPRAR ARA BOTIGA ONLINE

[Expandir]

BAMBOO MASSAGE

La reconquesta del benestar físic i mental.

Onades de benestar es propaguen per tot el cos i arriben l'esperit: el Bamboo massage redueix les tensions, estimula les percepcions sensorials, reactiva la circulació, reestructura la silueta i allisa la pell. Pels seus efectes drenants, descontracturants i defatigants, és un massatge apte tant per a la dona (sobretot en presència de celulitis) com per l'home (ideal per a l'esportista).

El Bamboo Massage és una tècnica amb finalitats descontracturants, defatigants, revigoritzant i drenants.

 
Enfocat al públic masculí i / o femení indistintament.
 

 

[Expandir]

CHACKRA STONE

Chackra Stone, és un massatge realitzat amb pedres que irradien calor. Inspirat en les antigues tècniques mil.lenàries del massatge ayurvèdic.

En contacte amb el cos, alguns minerals amb les pedres calentes, alliberen energies que donen serenitat i benestar.

Tractament de relaxació, alleuja les molestitas reumàtiques i millora la circulació limfàtica.
 
Enfocat al públic masculí i / o femení indistintament.
 

[Expandir]

CHOCOLAT MASSAGE

El cacau conté antioxidants naturals que exerceixen efectes beneficiosos tant a nivell circulatori com a nivell psicològic augmentant la producció d'endorfines (substàncies naturals de la felicitat), i la mantega de cacau que exerceix una acció nutritiva, hidratant i antiedat.

Les sensacions i els efectes del Chocolat Massage són especialment gratificants, dóna serenitat i relax, hidrata i nodreix la pell.

Enfocat al públic masculí i / o femení indistintament.

COMPRAR ARA BOTIGA ONLINE

[Expandir]

TRACTAMENT REJUVENIDOR DE BABILONIA

Rejoveneix les pells madures i aporta harmonia i serenitat

Frena la degeneració dels teixits i augmenta la regeneració cel · lular aconseguint una pell més jove, llisa i suau. Ideal per a pells madures.


Enfocat al públic femení exclusivament.

[Expandir]

SCRUB MASSATGE AROMATERAPÈUTIC CORPORAL

Regenera - allisa - hidrata i relaxa

Innovador tractament exfoliant i relaxant que neteja la pell profundament aportant suavitat i relaxació tant a nivell físic com mental.


Enfocat al públic masculí i femení indistintament.

[Expandir]

RELAXANT DESCONTRACTURANT CORPORAL

Tractament específic per combatre la tensió muscular i les seves contractures.

De propietats descontracturants i sedants, alleuja el malestar i dolor produït per l'estrès, les sobrecàrregues físiques i les postures inadequades.

L'efecte autoescalfament produeix una gran sensació de relaxació que suavitza la rigidesa fibrosa que produeix el dolor.

[Expandir]

INSPIRACIÓ POLINÈSIA

RITUAL RELAXANT INSPIRACIÓ POLINÈSIA

Aquest exclusiu tractament Algotherm és una invitació al viatge.

Combina les propietats revitalitzants d'aigua de les profunditats de Bora Bora amb un oli perfumat captivador que despertarà els teus sentits.

La meravellosa experiència inclou pressió i fricció lliurat per les pindes marines càlides i un massatge drenant,  alterna tècniques energitzants asiàtiques i tècniques relaxants de la Polinèsia per a una relaxació profunda.

 

Enfocat al públic masculí i/o femení indistintament.

Temps de durada aproximat 70 minuts.

[Expandir]

RITUAL HARMONITZANT INSPIRACIÓ ASIÀTICA

RITUAL HARMONITZANT INSPIRACIÓ ASIÀTICA

Inspirat pels rituals d'Àsia ancestral, aquesta cura d’Algotherm allibera la tensió per reequilibrar les energies del cos. Sensualment fascinant, aquest massatge d'escapament combina diverses tècniques balineses, ayurvèdiques i xineses.

El cos es revitalitza i la ment es relaxa.

Enfocat al públic masculí i / o femení indistintament.

Temps de durada aproximat 70 minuts.

[Expandir]

INSPIRACIÓ DE L'ATLÀNTIC

RITUAL ENERGITZANT INSPIRACIÓ DE L'ATLÀNTIC

Autèntica experiència, aquesta cura d’Algotherm combina en un oli marí

encantador de les remineralitzants i revitalitzants virtuts de les algues Laminaria Digitata. Aquesta cura d'escapament inclou tècniques de massatges energètics i moviments de pressió digitals per alleujar totes les tensions.

Profundament relaxat i fresc, el cos recupera tota la seva energia.

 

Enfocat al públic masculí i/o femení indistintament.

Temps de durada aproximat 70 minuts.

[Expandir]

Tractaments Spa

SPA Reina d'Egipte

Inspirat en les uncions de bellesa de les antigues Regnes d'Egipte. Aquest exòtic tractament està embolicat en Encens i Mirra, la finalitat és la d'embellir i mantenir la pell jove i radiant.

Spa Reina d'Egipte aporta una intensa sensació de fascinació, feminitat i encant, a més d'acompanyar a la dona donant-li seguretat, augmentant la seva autoestima i transportant-la més enllà dels seus sentits.

Enfocat al públic femení.

[Expandir]

SPA Detoxicant Depuratiu

Bany de benestar sumergit en un tractament antioxidant.

Combat l'acció dels radicals lliures i afavoreixen la respiració cel·lular en pells afectades per l'estrès, el tabac i la contaminació.


Enfocat al públic masculí i / o femení indistintament.

[Expandir]

Duos

DÚO MASSATGE 55'

El massatge relaxant exerceix grans efectes positius sobre cos i ment, alleugerant el malestar psíquic, combatin l’estrès, i activant i recuperant l’elasticitat muscular reduint els signes de tensió.

Dos professionals fent un mateix servei a cabina.

Pots gaudir d'un DUO MASSATGE 55' amb la parella, amic/ga, germà/na, pare/mare,...etc.

[Expandir]

DUO MASSATGE 70'

El massatge relaxant exerceix grans efectes positius sobre cos i ment, alleugerant el malestar psíquic, combatin l’estrès, i activant i recuperant l’elasticitat muscular reduint els signes de tensió.

Dos professionals fent un mateix servei a cabina.

Pots gaudir d'un DUO MASSATGE 70' amb la parella, amic/ga, germà/na, pare/mare,...etc.

[Expandir]

DUO PINDES

La difusió de calor i de les fragàncies aromàtiques de lavanda permet una distensió i relaxació intensa.

Dos professionals fent un mateix servei a cabina.

Pots gaudir d'un DUO PINDES amb la parella, amic/ga, germà/na, pare/mare,...etc.

[Expandir]

DUO BAMBOO MASSAGE

La reconquesta del benestar físic i mental.

Onades de benestar es propaguen per tot el cos i arriben al esperit: el Bamboo massage redueix les tensions, estimula les percepcions sensorials, reactiva la circulació, reestructura la silueta i allisa la pell.

Dos professionals fent un mateix servei a cabina.

Pots gaudir d'un DUO BAMBOO MASSAGE amb la parella, amic/ga, germà/na, pare/mare,...etc.

[Expandir]

DUO CHACKRA STONE

Tratamiento de relajación, alivia las molestitas reumáticas y mejora la circulación linfática.

Dos professionals fent un mateix servei a cabina.

Pots gaudir d'un DUO CHACKRA STONE amb la parella, amic/ga, germà/na, pare/mare,...etc.

[Expandir]

DUO XOCOLAT MASSAGE

Les sensacions i els efectes del Chocolat Massage són especialment gratificants, dóna serenitat i relax, hidrata i nodreix la pell.

Dos professionals fent un mateix servei a cabina.

Pots gaudir d'un DUO CHOCOLAT MASSAGE amb la parella, amic/ga, germà/na, pare/mare,...etc.

[Expandir]

DUO WELLNESS INFANTIL MASSATGE RELAXANT

DUO MASAJE RELAJANTE 35'

Feliç inici en el camí a l'equilibri cos-ment.

Nous estímuls, experimentar sensacions noves i recuperar la calma, són l'objectiu d'aquests tractaments pensats i desenvolupats per a les més joves.

Dos professionals fent un mateix servei a cabina.

Pots gaudir d'un DUO MASSATGE RELAXANT amb la el teu amic/ga, germà/na, pare/mare,...

SERVEI PER A NENS/ES DE 6 ANYS A 12 ANYS

[Expandir]

DUO WELLNESS INFANTIL MASSATGE XOCOLATA

DUO MASSATGE DE XOCOLATA DE 35 MINUTS

Estímuls d'alegria i carícies de benestar.

Dos professionals fent un mateix servei a cabina.

Pots gaudir d'un DUO MASSATGE DE XOCOLATA amb la el teu amic/ga, germà/na, pare/mare,...

SERVEI PER A NENS/ES DE 6 A 12 ANYS.

[Expandir]

DUO RITUAL HARMONITZANT INSPIRACIÓ ASIÀTICA

DUO RITUAL HARMONITZANT INSPIRACIÓ ASIÀTICA

Inspirat pels rituals d'Àsia ancestral, aquesta cura d’Algotherm allibera la tensió per reequilibrar les energies del cos. Sensualment fascinant, aquest massatge d'escapament combina diverses tècniques balineses, ayurvèdiques i xineses.

El cos es revitalitza i la ment es relaxa.

Dos professionals fent un mateix servei a cabina.

Pots gaudir d'un DUO RITUAL HARMONITZANT INSPIRACIÓ ASIÀTICA amb la parella, amic/ga, germà/na, pare/mare,...etc.

Enfocat al públic masculí i / o femení indistintament.

Temps de durada aproximat 70 minuts.

[Expandir]

DUO RITUAL ENERGITZANT INSPIRACIÓ DE L'ATLÀNTIC

DUO RITUAL ENERGITZANT INSPIRACIÓ DE L'ATLÀNTIC

Autèntica experiència, aquesta cura d’Algotherm combina en un oli marí

encantador de les remineralitzants i revitalitzants virtuts de les algues Laminaria Digitata. Aquesta cura d'escapament inclou tècniques de massatges energètics i moviments de pressió digitals per alleujar totes les tensions.

Profundament relaxat i fresc, el cos recupera tota la seva energia.

Dos professionals fent un mateix servei a cabina.

Pots gaudir d'un DUO RITUAL ENERGIZANT INSPIRACIÓ DE L' ATLÀNTIC amb la parella, amic/ga, germà/na, pare/mare,...etc.

Enfocat al públic masculí i / o femení indistintament.

Temps de durada aproximat 70 minuts.

[Expandir]

Maquillatge

TOC DE COLOR

Un toc de color dóna una aparença saludable i aporta calidesa al teu rostre.

Triar correctament el to, la textura i aplicar-lo amb la tècnica adequada, són les claus per ressaltar  i destacar lo milor de tu.

[Expandir]

TINT DE PESTANYES

Les teves pestanyes o les seves puntes són d'un color castany clar?

Tens poca densitat?

Cansada de l'ús constant de la màscara de pestanyes?

Vols veure-les sempre maquillades?

Amb aquesta tècnica les teves pestanyes componen aquest accent negre i brillant, que concedeix ales a la mirada. Agitades pel parpelleig constant de la nostra mirada són la picada d'ullet imprescindible de la seducció.

[Expandir]

PERMANENT DE PESTAÑES

No hi ha res més envejable que unes pestanyes arrissades, és increïble com fan lluir la mirada molt més femenina i expressiva.

Tens poca quantitat?
Les pestanyes són rectes o descendents?
Tenen remolins?
Te les veus curtes?

Amb aquesta tècnica el solucionaràs!

Aconsegueix una curvatura ascendent i pronunciada de les teves pestanyes.

El resultat dura entre 1 i 3 mesos per la qual cosa es recomana un arrissat trimestral.

[Expandir]

PARAMÈDICA EXTENSIONS DE PESTANYES

Allarga les teves pestanyes i llueix la millor mirada!

Tens poca pestanya?
Et vols veure més quantitat o volum?
Vols oblidar-te de la màscara de pestanyes?

Amb aquesta tècnica aconseguim allargar, augmentar la densitat i el volum de les pestanyes alhora que realça l'aparença dels teus ulls de manera espectacular.

Es recomanen els replens cada dos o tres setmanes per mantenir-les perfectes.

No danya el creixement de la pestanya natural i si vols deixar d'utilitzar-les no has de fer res. El seu cicle de vida natural o renovació és de 6 setmanes, per la qual cosa les extensions s'aniran caient poc de manera natural.

[Expandir]

Depilació

DEPILACIÓ LÀSER DÍODE

LA MÉS AVANÇADA TECNOLOGIA EN DEPILACIÓ LÀSER PER A L'ELIMINACIÓ DEL PÈL NO DESITJAT.

Ràpid - Efectiu - Segur - Indolor

Acabar amb el pèl no desitjat és possible en qualsevol part del cos i durant tot l'any, inclusivament estiu.

    Amb nou sistema de rastreig
    Eliminació del pèl corporal i facial
    Aplicable durant tot l'any
    Sense danyar la estructura de la pell
    Eficaç en tots els tipus de pell
    Sense efectes secundaris

COM FUNCIONA?

Aquest equip emet llum làser en continu, cobrint la zona a depilar i procurant un repartiment de l'energia homogeni. Es treballa realitzant diverses passades per la mateixa zona a baixa potència resultant indolor, molt ràpid i eficaç. El làser de díode aconsegueix una depilació en tots els fototipus de pell, fins i tot en les bronzejades. Està basada en la foto termòlisi selectiva que consisteix en l'emissió del làser focalitzada exclusivament per a la seva eliminació definitiva sense danyar els teixits que l'envolten.

Posa't en contacte amb nosaltres i demana el teu pressupost i assessorament personalitzat.

Tel .: 93 676 99 99

[Expandir]

DEPILACIÓ EL·LÈCTRICA

La depilació elèctrica consisteix a introduir una agulla ultra fina per sota de la pell per arribar al fol licle del pèl. D'aquesta manera s'aplica un corrent lleu que destrueix directament l'arrel dels cabells. Aquest tipus de tècnica es repeteix pèl per pèl. Es necessita de diverses sessions per aconseguir un alt resultat. Generalment, aquest mètode s'utilitza per tractar àrees molt petites, o simplement com manteniment després d'haver realitzat la depilació làser. Es recomana per a aquelles zones on el làser no arriba (pel perill que comporta), per exemple, l'àrea de les celles.

[Expandir]

DEPILACIÓ CERA

Sota les aixelles, a les cames, braços etc.

La depilació amb cera molts avantatges comparada a altres mètodes com la màquina d'afaitar:

1. El borrissol triga a créixer fins a 4 setmanes.

2. A mesura que es tenen diverses depilacions usant la cera el borrissol neix més dèbil i menys dens.

3. El tractament deixa la pell més tersa.

[Expandir]

Combinats

COMBINATS

La combinació dels nostres reeixits tractaments, creen la sinergia perfecta per obtenir els resultats esperats.

COMBINATS ANTICEL·LULÍTICS

Tractaments que combinen tècniques manuals, producte i/o aparatologia, amb la finalitat de dissoldre la cèl·lula de greix i acabar així amb l'antiestètica pell de taronja.

COMBINATS REDUCTORS

Tractaments que combinen tècniques manuals, producte i/o aparatologia, amb la finalitat de reduir volum i contorn afavorint la circulació i eliminació de líquids.

COMBINATS REAFIRMANTS

Tractament que combina tècniques manuals, producte i/o aparatologia, amb la finalitat d'activar la producció d'elastina i col·lagen aconseguint així una pell més ferma i de millor aspecte.

[Expandir]

COMBINATS REDUCTORS

DRENATGE LIMFÀTIC +

APARATOLOGIA VELA SMOOTH

APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE

MASSATGE REDUCTOR

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL REDUCTOR

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC


MASSATGE REDUCTOR +

APARATOLOGIA VELA SMOOTH

APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL REDUCTOR

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

 

APARATOLOGIA VELA SMOOTH +

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL REDUCTOR

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

REDUCTOR DEL GREIX LOCALITZAT ALQVIMIA

APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE


APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA +

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL REDUCTOR

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

REDUCTOR DEL GREIX LOCALITZAT ALQVIMIA

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE


APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE +

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL REDUCTOR

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

REDUCTOR DEL GREIX LOCALITZAT ALQVIMIA

DRENATGE LIMFÀTIC CURT + APARATOLOGIA VELA SMOOTH LOCALITZAT 
APARATOLOGIA VELA SMOOTH CORPORAL 
APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA
APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE 
MASSATGE REDUCTOR CURT 
MASSATGE REDUCTOR COMPLERT
TURBA LOCALITZAT GERARD’S
TURBA DRENANT CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE LOCALITZAT GERARD’S
EMBOLCALL REDUCTOR LOCALITZAT
EMBOLCALL REDUCTOR CORPORAL
APLICACIÓ LOCALITZADA PRODUCTE ESPECÍFIC
APLICACIÓ CORPORAL PRODUCTE ESPECÍFIC


DRENATGE LIMFÀTIC COMPLERT +  APARATOLOGIA VELA SMOOTH LOCALITZAT 
APARATOLOGIA VELA SMOOTH CORPORAL 
APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA
APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE 
MASSATGE REDUCTOR CURT 
MASSATGE REDUCTOR COMPLERT
TURBA LOCALITZAT GERARD’S
TURBA DRENANT CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE LOCALITZAT GERARD’S
EMBOLCALL REDUCTOR LOCALITZAT
EMBOLCALL REDUCTOR CORPORAL
APLICACIÓ LOCALITZADA PRODUCTE ESPECÍFIC
APLICACIÓ CORPORAL PRODUCTE ESPECÍFIC


MASSATGE REDUCTOR CURT + APARATOLOGIA VELA SMOOTH LOCALITZAT 
APARATOLOGIA VELA SMOOTH CORPORAL 
APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA
APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE 
TURBA LOCALITZAT GERARD’S
TURBA DRENANT CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE LOCALITZAT GERARD’S
EMBOLCALL REDUCTOR LOCALITZAT
EMBOLCALL REDUCTOR CORPORAL
APLICACIÓ LOCALITZADA PRODUCTE ESPECÍFIC
APLICACIÓ CORPORAL PRODUCTE ESPECÍFIC


MASSATGE REDUCTOR COMPLERT +  APARATOLOGIA VELA SMOOTH LOCALITZAT 
APARATOLOGIA VELA SMOOTH CORPORAL 
APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA
APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE 
TURBA LOCALITZAT GERARD’S
TURBA DRENANT CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE LOCALITZAT GERARD’S
EMBOLCALL REDUCTOR LOCALITZAT
EMBOLCALL REDUCTOR CORPORAL
APLICACIÓ LOCALITZADA PRODUCTE ESPECÍFIC
APLICACIÓ CORPORAL PRODUCTE ESPECÍFIC


APARATOLOGIA VELA SMOOTH LOCALITZAT + TURBA LOCALITZAT GERARD’S
TURBA DRENANT CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE LOCALITZAT GERARD’S
EMBOLCALL REDUCTOR LOCALITZAT
EMBOLCALL REDUCTOR CORPORAL
APLICACIÓ LOCALITZADA PRODUCTE ESPECÍFIC
APLICACIÓ CORPORAL PRODUCTE ESPECÍFIC
REDUCTOR DEL GREIX LOCALITZAT ALQVIMIA
APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA
APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE 


APARATOLOGIA VELA SMOOTH CORPORAL + TURBA LOCALITZAT GERARD’S
TURBA DRENANT CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE LOCALITZAT GERARD’S
EMBOLCALL REDUCTOR LOCALITZAT
EMBOLCALL REDUCTOR CORPORAL
APLICACIÓ LOCALITZADA PRODUCTE ESPECÍFIC
APLICACIÓ CORPORAL PRODUCTE ESPECÍFIC
REDUCTOR DEL GREIX LOCALITZAT ALQVIMIA
APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA
APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE 


APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA + TURBA LOCALITZAT GERARD’S
TURBA DRENANT CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE LOCALITZAT GERARD’S
EMBOLCALL REDUCTOR LOCALITZAT
EMBOLCALL REDUCTOR CORPORAL
APLICACIÓ LOCALITZADA PRODUCTE ESPECÍFIC
APLICACIÓ CORPORAL PRODUCTE ESPECÍFIC
REDUCTOR DEL GREIX LOCALITZAT ALQVIMIA
APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE 


APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE + TURBA LOCALITZAT GERARD’S
TURBA DRENANT CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE CORPORAL GERARD’S
BAMBÚ MASSATGE LOCALITZAT GERARD’S
EMBOLCALL REDUCTOR LOCALITZAT
EMBOLCALL REDUCTOR CORPORAL
APLICACIÓ LOCALITZADA PRODUCTE ESPECÍFIC
APLICACIÓ CORPORAL PRODUCTE ESPECÍFIC
REDUCTOR DEL GREIX LOCALITZAT ALQVIMIA

[Expandir]

COMBINATS ANTICEL·LULÍTICS

DRENATGE LIMFÀTIC +

APARATOLOGIA VELA SMOOTH

APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE

MASSATGE ANTICEL·LULÍTIC

TURBA DRENANT  GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE  GERARD’S

EMBOLCALL ANTICEL·LULÍTIC

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

 

MASSATGE ANTICELULÍTIC +

APARATOLOGIA VELA SMOOTH

APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL ANTICEL·LULÍTIC

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

 

APARATOLOGIA VELA SMOOTH +

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL ANTICEL·LULÍTIC

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

ANTICEL.LULÍTIC ALQVIMIA

APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE


APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA +

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL ANTICEL·LULÍTIC

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

ANTICEL.LULÍTIC ALQVIMIA

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE

 

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE +

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL ANTICEL·LULÍTIC

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

ANTICEL.LULÍTIC ALQVIMIA

[Expandir]

COMBINATS REAFIRMANTS

DRENATGE LIMFÀTIC +

APARATOLOGIA VELA SMOOTH

APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE

MASSATGE REAFIRMANT

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL REAFIRMANT

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFICMASSATGE REAFIRMANT +

APARATOLOGIA VELA SMOOTH

APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL REAFIRMANT

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

 

MASSATGE REAFIRMANT COMPLERT +

APARATOLOGIA VELA SMOOTH

APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL REAFIRMANT

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

 

APARATOLOGIA VELA SMOOTH +

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL REAFIRMANT

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

REMINERALITZANT I VITALITZANT ALQVIMIA

APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE


APARATOLOGIA PRESSOTERÀPIA PERSONALITZADA +

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL REAFIRMANT

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

REMINERALITZANT I VITALITZANT ALQVIMIA

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE

 

APARATOLOGIA BANYERA D’HIDROMASSATGE +

TURBA DRENANT GERARD’S

BAMBÚ MASSATGE GERARD’S

EMBOLCALL REAFIRMANT

APLICACIÓ PRODUCTE ESPECÍFIC

REMINERALITZANT I VITALITZANT ALQVIMIA 

[Expandir]