Inici > Qui som?

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

Sobre Carme Siñol Club Esportiu

Carme Siñol Club Esportiu és el resultat de més de 27 anys de treball dedicat al món del Fitness i la Salut.

Als 21 anys d'edat, Carme Siñol, Directora-Gerent del Club, emprén el repte de donar un servei de qualitat dins de l'àmbit de la salut i l'esport. L'experiència com a professora d'Educació Física, fa que es detectin necesitats esportives a nivell local, no cubertes des de la vessant de la gestió privada.

Cal destacar els mèrits esportius aconseguits durant els dos anys de competicions aeròbiques. L'any 1992 títol del Campionat d'Espanya d'Aeròbic, a la modalidad de tríos femenins, amb Sena Gausi i Sara Torres. L'any 1993, juntament amb Jordi Bertrán i Sara Torres, es va aconseguir revalidar el títol de Campions d'Espanya i el juny del mateix any Campions del Món de Brasil.

El nostre lema 'Fem Esport – Fem Amics' fa evident, que el que més importa a Carme Siñol Club Esportiu... són les persones. Tant els clients que dia rera dia, any rera any ens demostren la seva fidelitat, com els professionals que l'integren i que es preocupen, en tot moment, que el seu benestar sigui una realitat.

El servei de qualitat, el tracte familiar, l'àmplia oferta de serveis i el nivell dels nostres professionals, fan del nostre Club un referent en el sector.