Aconsegueix més ràpid i amb menys esforços els teus objectius, siguin d'esport rendiment, esport base, salut, aparença corporal o simplement per benestar.
Aconsegueix la màxima eficàcia en el mínim temps!!!

L'esport en parella o grup reduït constitueix una vida en ple benestar compartit. Sessions més dinàmiques i divertides realitzant els exercicis més apropiats i segurs, amb l'objectiu d'incrementar l'aptitud física i la salut en general.

Millora el domini del medi aquàtic i optimitza la teva hidrodinàmica, millora la flotabilitat, aprèn i/o perfecciona els estils de natació...
Aconsegueix el teu objectiu de flotabilitat, aprenentatge i/o perfeccionament d'estils, pors, manca de mobilitat, rehabilitació, tonificació sense impacte...

Aprèn i potencia l'ús de cops, puntades, claus i tècniques d'una gran varietat d'altres disciplines de combat com Karate, Boxa, Taekwondo, Judo , Lluita lliure, ... etc.
MMA és la combinació de diverses arts marcials amb la finalitat emprar com a mètode de defensa personal i / o per a la competició en l'esport de combat.

Entrenament molt específic i dissenyat segons la modalitat esportiva i característiques particulars, tant a nivell fisiològic com biomecànic.

Procés per aconseguir un determinat nivell de rendiment (Millorar, mantenir o incrementar), de forma programada i planificada, fent un treball sistemàtic i desenvolupant cada capacitat física de forma metódica pera conseguir un determinat nivell.

T’ofereix la possibilitat de millorar les teves prestacions atlètiques mitjançant l’organització d’entrenaments personals i en grup en els que potenciarem aspectes de la preparació específica del running (tècnica de carrera, circuits de força, entrenament fraccionat, entre d’altres).

L’entrenament pautat per un professional fa que el teu treball muscular sigui el més adequat, minimitzant riscos de lesions i obtenint beneficis físics i adquirint condicions per a realitzar altre tipus d’esport.

El mètode Pilates està format per un seguit d’exercicis dissenyats per estirar, enfortir i equilibrar tot el cos. Amb la coordinació de la respiració, és perfecte no tan sols per sí sol per tal d’estar en forma, sinó també com a entrenament complementari per diferents esports.
El Pilates Reformer és una de les màquines més completes la qual permet treballar amb resistències variables i realitzar infinitat d’exercicis complets de pilates, sent la faixa abdominal el primer focus d’atenció.

 • ENTRENAMENTS PERSONALS

  Aconsegueix la màxima eficàcia en el mínim temps!!!
 • DUOS I GRUPS REDUÏTS

  L'esport en parella o grup reduït constitueix una vida en ple benestar compartit.
 • ENTRENAMENTS PERSONALS AIGUA

  Millora el domini del medi aquàtic i optimitza la teva hidrodinàmica.
 • ARTS MARCIALS MIXTES / DEFENSA PERSONAL

  Aprèn i potencia l'ús de cops, puntades, claus i tècniques.
 • ALT RENDIMENT

  Entrenament molt específic i dissenyat segons la modalitat esportiva i característiques particulars, tant a nivell fisiològic com biomecànic.
 • ESPORTS BASE

  Procés per aconseguir un determinat nivell de rendiment (Millorar, mantenir o incrementar).
 • RUNNING

  Entrenaments personals i específics per a diferents objectius atlètics i diferents distàncies (5km, 10km, Mitja Marató i Marató).
 • FITNESS - HIPERTROFIA

  Tonifica, crema greix, guanya massa muscular... a nivell esportiu, estètic, o de salut!
 • PILATES REFORMER

  El mètode Pilates està format per un seguit d’exercicis dissenyats per estirar, enfortir i equilibrar tot el cos.
Inici

Nova Activitat IOGA LIFES

IOGA LIFESTYLE PT GRUPAL, per dones i homes de qualsevol edat.

 

Horari: divendres 16:30h

Nova Activitat TORAXCORE

TORAXCORE PT GRUPAL, per dones i homes de qualsevol edat.

Horaris a escollir:

dimarts 12:30 o divendres 13:30h

NATACIÓ FAMILIAR

RESERVA PLAÇA!

A partir de 5 mesos.

Inici 18 de setembre'17 fins el 21 de juny'18

XARXES SOCIALS

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

CLASSE OBERTA DE KICK BOXING 60'

DIVENDRES 25 DE NOVEMBRE 2011 A LES 20:30h

 

CLASSE OBERTA DE KICK BOXING 60'

És un esport de contacte d'origen japonès on es barregen tècniques de lluita o combat de la boxa amb algunes arts marcials com el karate o el boxa tailandès. Es considera doncs un esport de combat més que un art marcial formatiu i tradicional . La seva característica fonamental és la gran resistència física que s'adquireix i la contundència i aguanti en els cops dels seus practicants.

Vine acompanyat/da dels teus amics o familiars.
Apunta't a la Recepció del Club, i posa't en forma!

Avís CANVIS HORARIS CLASSES DIRIGIDES

Aquestes últimes setmanes de l'any 2011, a causa de la celebració de les Festes de Nadal, farem diferents canvis en l'horari d'algunes de les Classes Dirigides per poder combinar Master Class dins del mateix horari d'obertura del nostre Club.
Us esperem a tots!
També us informem de dos NOVETATS a partir de desembre. El dia de classes obertes no et perdis l'ocasió de venir amb un convidat que no conegui encara les nostres activitats.
Apunta't a recepció.

CANVI HORARI AQUAGIM

A partir del proper DIMARTS 22 de novembre, l‘AQUAGIM dels DIMATRS 10:45h passa a les 11h.

NOVETAT CONSULTORI DE NUTRICIÓ

FES SERVIR EL NOSTRE CONSULTORI DE NUTRICIÓ ONLINE, SERÀS ATÈS PER A LA NOSTRA PROFESSIONAL DE DIETÈTICA I NUTRICIÓ.

QUAN ALIMENTAR-SE NO ÉS MENJAR BÉ!!

Tots mengem!!! Llavors perquè aquestes diferències de pes?? Per què menjant poc engreixo?? Per què m'és difícil muscular??

Partint de la base que cada persona és diferent, i per tant,les necessitats de cadascun també, podem afirmar que cada persona necessita ALIMENTAR-SE de forma adequada al seu pes,sexe,constitució...

Una de les coses que més em costa com a especialista en nutrició és fer entendre als pacients que la millor forma d'arribar a un pes desitjat i saludable és SENSE PAUSES però SENSE PRESSES.
A ningú li agrada la paraula DIETA,ens ve al cap restricció,passar gana,forma de menjar monòtona...gens més lluny de la veritat!!!

De fet Dieta: del grec *díaita, significa forma de viure. Per tant anem a aprendre a alimentar-nos,a no tenir manques i segons el nostre estil de vida adequar la DIETA per sentir-nos millor.Perquè tot comença a l'interior..

Des d'aquest consultori, us aclarirem tots aquells dubtes que tingueu sobre com alimentar-se sa i equilibrat.

Us esperem!!

DEFENSA PERSONAL

Classes de Defensa Personal

Fes que el teu cos sigui el teu millor aliat. És un art marcial modern, que respon a la necessitat d'utilitzar tècniques de defensa personal davant les més variades vivències i / o agressions que es poden produir en la vida diària. El mètode d'ensenyament és científic, racional i progressiu. A més de pràctic i realista.

La seva pràctica constant afavoreix la tonificació muscular, la descàrrega de tensions nervioses, i un augment de l'autoestima, provocant un major benestar personal.

SI US PLAU, SEGUEIX L'ENLLAÇ I OMPLE L'ENQUESTA

http://www.encuestafacil.com/RespWeb/Qn.aspx?EID=1111267