Aconsegueix més ràpid i amb menys esforços els teus objectius, siguin d'esport rendiment, esport base, salut, aparença corporal o simplement per benestar.
Aconsegueix la màxima eficàcia en el mínim temps!!!

L'esport en parella o grup reduït constitueix una vida en ple benestar compartit. Sessions més dinàmiques i divertides realitzant els exercicis més apropiats i segurs, amb l'objectiu d'incrementar l'aptitud física i la salut en general.

Millora el domini del medi aquàtic i optimitza la teva hidrodinàmica, millora la flotabilitat, aprèn i/o perfecciona els estils de natació...
Aconsegueix el teu objectiu de flotabilitat, aprenentatge i/o perfeccionament d'estils, pors, manca de mobilitat, rehabilitació, tonificació sense impacte...

Aprèn i potencia l'ús de cops, puntades, claus i tècniques d'una gran varietat d'altres disciplines de combat com Karate, Boxa, Taekwondo, Judo , Lluita lliure, ... etc.
MMA és la combinació de diverses arts marcials amb la finalitat emprar com a mètode de defensa personal i / o per a la competició en l'esport de combat.

Entrenament molt específic i dissenyat segons la modalitat esportiva i característiques particulars, tant a nivell fisiològic com biomecànic.

Procés per aconseguir un determinat nivell de rendiment (Millorar, mantenir o incrementar), de forma programada i planificada, fent un treball sistemàtic i desenvolupant cada capacitat física de forma metódica pera conseguir un determinat nivell.

T’ofereix la possibilitat de millorar les teves prestacions atlètiques mitjançant l’organització d’entrenaments personals i en grup en els que potenciarem aspectes de la preparació específica del running (tècnica de carrera, circuits de força, entrenament fraccionat, entre d’altres).

L’entrenament pautat per un professional fa que el teu treball muscular sigui el més adequat, minimitzant riscos de lesions i obtenint beneficis físics i adquirint condicions per a realitzar altre tipus d’esport.

El mètode Pilates està format per un seguit d’exercicis dissenyats per estirar, enfortir i equilibrar tot el cos. Amb la coordinació de la respiració, és perfecte no tan sols per sí sol per tal d’estar en forma, sinó també com a entrenament complementari per diferents esports.
El Pilates Reformer és una de les màquines més completes la qual permet treballar amb resistències variables i realitzar infinitat d’exercicis complets de pilates, sent la faixa abdominal el primer focus d’atenció.

 • ENTRENAMENTS PERSONALS

  Aconsegueix la màxima eficàcia en el mínim temps!!!
 • DUOS I GRUPS REDUÏTS

  L'esport en parella o grup reduït constitueix una vida en ple benestar compartit.
 • ENTRENAMENTS PERSONALS AIGUA

  Millora el domini del medi aquàtic i optimitza la teva hidrodinàmica.
 • ARTS MARCIALS MIXTES / DEFENSA PERSONAL

  Aprèn i potencia l'ús de cops, puntades, claus i tècniques.
 • ALT RENDIMENT

  Entrenament molt específic i dissenyat segons la modalitat esportiva i característiques particulars, tant a nivell fisiològic com biomecànic.
 • ESPORTS BASE

  Procés per aconseguir un determinat nivell de rendiment (Millorar, mantenir o incrementar).
 • RUNNING

  Entrenaments personals i específics per a diferents objectius atlètics i diferents distàncies (5km, 10km, Mitja Marató i Marató).
 • FITNESS - HIPERTROFIA

  Tonifica, crema greix, guanya massa muscular... a nivell esportiu, estètic, o de salut!
 • PILATES REFORMER

  El mètode Pilates està format per un seguit d’exercicis dissenyats per estirar, enfortir i equilibrar tot el cos.
Inici

Nova Activitat IOGA LIFES

IOGA LIFESTYLE PT GRUPAL, per dones i homes de qualsevol edat.

 

Horari: divendres 16:30h

Nova Activitat TORAXCORE

TORAXCORE PT GRUPAL, per dones i homes de qualsevol edat.

Horaris a escollir:

dimarts 12:30 o divendres 13:30h

NATACIÓ FAMILIAR

RESERVA PLAÇA!

A partir de 5 mesos.

Inici 18 de setembre'17 fins el 21 de juny'18

XARXES SOCIALS

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

PROMOCIÓ ABONAMENT DE MASSATGES SANT JORDI 2014

Abonament 6 Massatges localitzats 91€

25 minuts Relaxants - descontracturants - …

Comparteix l’abonament amb qui tu vulguis i gaudiu dels beneficis!

PROMOCIÓ ABRIL'14 PEDICURA + MANICURA GRATIS

Dóna-li la benvinguda a l'estació de l'any més esperada.

Les hores de llum, el sol, els colors, roba fresqueta i ... sandàlies!

PELL HIDRATADA, UNGLES BELLES, COMODITAT I SALUT PER A LES TEVES MANS I PEUS

Rererva un servei de PEDICURA i gaudeix d'un servei de MANICURA GRATIS.


TERÀPIES NATURALS

Inseguretats?
Pors?
Insomni?
Problemes respiratoris?
Dermatològics? ...

Per combatre, evitar o aprendre a fluir pels corrents de la vida, proposem algunes de les diferents tècniques naturals i que actualment existeixen, per a una millor gestió emocional aconseguint al seu torn, una millor qualitat de vida, feliç i plena.

A CS Wellness, tenim nous serveis de Teràpies Naturals.

Dos horaris per a la presentació: El proper dilluns 17 a les 12h o/i dimarts 18 a les 17h, a càrrec del nostre company i Terapeuta Siso Lozano

1 - PRESENTACIÓ I EXPOSICIÓ PEL CONEIXEMENT DE
LES DIFERENTS TERÀPIES NATURALS I DEL MÈTODE DE TREBALL.

2 - OBSEQUI PELS ASSISTENTS UN PREPARAT PERSONALITZAT.

La durada d'aquesta activitat serà aproximadament de 90'.

Apunta't 93 676 99 99 / Contacta'ns

19 DE MARÇ DIA DEL PARE

A CS Wellness fem d'una experiència, un bon record per sempre.

Regala Ritual del Cesar. Per aquesta ocasió amb un 50% dte.

Un merescut moment de Bellesa i Benestar per al Pare.


TRATAMIENTOS SOLARES INSTITUT ESTHEDERM

ESTHEDERM , UN ENFOCAMENT DIFERENT DEL SOL BASAT EN 6 FONAMENTS :

 1. L'ABÚS DEL SOL ÉS UN PERILL , LA SEVA ABSÈNCIA TAMBÉ. El sol és essencial per a la vida per la seva calor, la seva llum , la síntesi de la vitamina D i per la seva acció antidepressiva natural.
 2. L'ADAPTACIÓ DE LA PELL AL SOL MILLOR QUE LA SOBREPROTECCIÓ. La sobreprotecció per l'aplicació de pantalles totals fa perdre la pell la seva capacitat d'adaptació . Els tractaments solars Institut Esthederm reeduquen la pell , l'adapten al sol estimulant les seves capacitats naturals d'autodefensa.
 3. EL BRONZEJAT ÉS LA MILLOR DE LES PROTECCIONS. El bronzejat és un sistema de defensa natural de la pell . La melanina que origina el bronzejat és un pigment acolorit amb excepcionals propietats d'absorció dels UV i dels radicals lliures.
 4. LA PELL ES PROTEGEIX BRONZEJANT. Bronzejar-te  és una reacció natural de protecció de la pell contra l'excés de sol . PhotoCellularCare es concentra a neutralitzar els efectes negatius del sol i estimula les capacitats d'autodefensa naturals de la pell , de les que el bronzejat és la més visible.
 5. LA DESIGUALTAT DE LES PELLS DAVANT DEL SOL NO ÉS UNA FATALITAT. La nostra experiència amb la biologia cutània permet reeducar les pells més sensibles , normalitzar la seva reacció davant del sol , conduir a una millor tolerància amb dosis progressives d'exposició al sol.
 6. L' SPF NO ÉS SUFICIENT INDICADOR. Mesura el risc de cremades , però no els riscos de fotoenvelliment i de fotosensibilització . Veritable innovació rejovenidora , els tractaments solars PhotoCellularCare protegeixen més enllà de l'índex de protecció i prevenen el fotoenvelliment , controlant la inflamació.

El proper 26 de Març a les 10h comptarem a les nostres instal·lacions amb la presència de part de l'equip d'Institut Esthederm. Una firma cosmètica de gran qualitat que ens ofereix productes únics com els seus Tractaments Solars.

Ens brinden una agradable xerrada perquè coneguis més i entenguis millor la seva filosofia.

Sigui quina sigui la reacció de la pell exposada al sol podem reeducar-la i permetre que bronzegi. Com a tu t'agrada!

No hi falteu!

CONTACTA'NS