Inici > Activitats > Entrenaments Personals

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

Entrenaments Personals

Entrenaments Personals

E.P. AIGUA

E.P. Aigua Millora el domini del medi aquàtic i optimitza la teva hidrodinàmica, millora la flotabilitat, aprèn i/o perfecciona els estils de natació, ...

Aconsegueix el teu objectiu de flotabilitat, aprenentatge i/o perfeccionament d'estils, pors, manca de mobilitat, rehabilitació, tonificació sense impacte, ...

Contacta'ns

[Expandir]

E.P. ALT RENDIMENT

E.P. Alt rendiment

Entrenament molt específic i dissenyat segons la modalitat esportiva i característiques particulars, tant a nivell fisiològic com biomecànic.

Contacta'ns

[Expandir]

FISIOTERÀPIA MÈTODE HIPOPESSIU

FISIOTERÀPIA HIPOPRESSIUS

El Mètode Hipopressiu creat per el Dr. Marcel Caufriez i donat a conèixer als professionals del exercici físic per Piti Pinsach és la tècnica més innovadora i eficaç pel que fa a l´entrenament de la faixa abdominal i la musculatura del sòl pelvic .

Durant molts anys, per desconeixement  sobre aquests músculs anteriors, tots nosaltres aconsellàvem els abdominals clàssics als nostres alumnes ( crunch clàssic, tisores , extensió de cames. planxes frontals i laterals i altres més ) per tonificar la musculatura d´aquesta zona, sense saber que tots ells no sols no eren eficaços (no redueixen el perímetre abdominal) sinó que també nocius ( mentre s´executen augmenta la pressió en l´ abdomen i repercuteix negativament en el sòl pèlvic).

Aquest augments de pressió son un dels principals factors que fan que moltes dones esportistes pateixin de problemes d’incontinència, prolapses i disfuncions sexuals, i en el cas dels homes problemes d’hèrnies abdominals o inguinals degut a una mala gestió de les pressions durant l´execució dels abdominals com diuen  investigacions de Nygarrd, D;  1990; Jacquetin, B ; 1993 ; Bo , K ; 2011 , Díaz Mohedo E, et al. 2004

Durant molts anys a aquesta musculatura se li ha donat un treball que no era l’adequat, amb moviments fàsics l’objectiu dels quals eren augmentar la força concèntrica i/o excèntrica d’aquets, són exercicis adequats per un bíceps, tríceps, quàdriceps….que són músculs que faciliten accions determinades per l’execució de molts moviments. Els abdominals són músculs que fan de paret, encarregats de protegir i donar suport a  òrgans  interns. Per tant han de ser entrenats com a tals, mitjançant exercicis que provoquin una contracció reflexa que augmentarà el to muscular de  base d’aquest grups musculars.

Es feina solament de nosaltres, els professionals de l’exercici físic, el conscienciar als nostres alumnes que canviïn un model de treball equivocat per un altre de molt diferent però necessari per la seva salut i benestar.

La gimnàstica hipopressiva a més a més de prevenir aquestes malalties..

1-     Redueix la panxa i el perímetre de cintura.

2-     A l´ activar la circulació, millora el retorn sanguini i limfàtic( i la cel·lulitis entre d’altres )

3-     Cuida l’esquena i millora la postura.

4-     Augmenta el metabolisme basal (que és un sistema natural  que té el cos per cremar calories en repòs ).

5-     Provoca benestar i plaer

6-     Millora les funcions sexuals.

Podem afirmar que la gimnàstica abdominal hipopressiva representa no tan sols els abdominals de la nova generació, sinó també els abdominals del futur.

[Expandir]

E.P. RUNNING

E.P. de Running t’ofereix la possibilitat de millorar les teves prestacions atlètiques mitjançant l’organització d’entrenaments personals i en grup en els que potenciarem aspectes de la preparació específica del running (tècnica de carrera, circuits de força, entrenament fraccionat, entre d’altres).

Entrenaments específics per a diferents objectius atlètics i diferents distàncies (5km, 10km, Mitja Marató i Marató).

Contacta'ns

[Expandir]

E.P. DUO I GRUPS REDUÏTS

E.P. DUO I GRUPS REDUÏTS

L'esport en parella o grup reduït constitueix una vida en ple benestar compartit. Sessions més dinàmiques i divertides realitzant els exercicis més apropiats i segurs, amb l'objectiu d'incrementar l'aptitud física i la salut en general.

Contacta'ns

[Expandir]

E.P. FITNESS - HIPERTROFIA - PER OBJECTIUS

E.P. Fitness - Hipertrofia - Per objectius

Guanya massa muscular, a nivell esportiu, estètic, o de salut!

L’entrenament pautat per un professional fa que el teu treball muscular sigui el més adequat, minimitzant riscos de lesions i obtenint beneficis físics i adquirint condicions per a realitzar altre tipus d’esport.

Contacta'ns

[Expandir]

E.P. MMA / DEFENSA PERSONAL

E.P. MMA / Defensa Personal

Aprende y potencia el uso de golpes, patadas, llaves y técnicas de una gran variedad de otras disciplinas de combate como Karate, Boxeo, Taekwondo, Judo, Lucha libre, ... etc.

MMA es la combinación de varias artes marciales con el fin emplear como método de defensa personal y / o para la competición en el deporte de combate.

Contacta'ns

 

[Expandir]

E.P. PILATES REFORMER

E.P. Pilates Reformer

El mètode Pilates està format per un seguit d’exercicis dissenyats per estirar, enfortir i equilibrar tot el cos. Juntament amb la coordinació de la respiració, aquest mètode és perfecte no tan sols per sí sol per tal d’estar en forma, sinó també com a entrenament complementari per diferents esports.

El Pilates Reformer és una de les màquines més completes la qual permet treballar amb resistències variables i realitzar infinitat d’exercicis complets de pilates, sent la faixa abdominal el primer focus d’atenció.

Contacta'ns

[Expandir]