Inici

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

Dr. Pau Ornosa

Foto Dr. Pau Ornosa

El Dr Ornosa és de Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de Reus. Universitat de Barcelona. 27 de novembre de 1.987 (D-0).

Màster en Medicina Estètica. Escola Espanyola de Medicina Estètica. Barcelona 21 febrer 1997.

FORMACIÓ I EXERCICI PROFESSIONAL

  • Metge Adscrit al Servei de Cirurgia General de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona des de l'1 de juliol de 1.987 fins al 31 de desembre de 1990 (D-1).
  • Metge Ajudant quirúrgic de l'Equip de Cirurgia de la Infermeria de la Plaça de Braus de Tarragona. Temporades compreses des 1987-1991. (Rafael Tomàs Garaulet)
  • Metge col·laborador del Servei d'Urologia de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, des de Novembre de 1.988 fins a Gener de 1.993, Dr Pere Joan Martorell.
  • Metge Ajudant del Servei d'Angiologia i Cirurgia Vascular delHospital de la Creu Roja de Tarragona (Dr J. Girbes Sotelo) des de Juny de 1987 fins al maig del 1.996
  • Metge Ajudant Quirúrgic de l'Equip de Cirurgia General del Dr Josep M. Solé Poblet a CAP Dr Sarró de Valls (Tarragona) dependent de l'ICS (Institut Català de la Satut) de l'1 de setembre de 1988 fins al 31 de octubre de 1997
  • Facultatiu del Servei d'Urgències de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona adscrit al Servei de Cirurgia des del 10 de juny de 1988 fins al 30 de juny de 1.998
  • Metge Ajudant Quirúrgic de la Unitat de Patologia de la Mama a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona des de Febrer de 1993 fins desembre de 1996.
  • Metge del Servei de Cirurgia de la Clínica MATT Des del 6 de maig de 1.994 fins a l'actualitat.
  • Actualment exerceix consulta privada a Tarragona, sent un dels pioners del tractament de HIDROLIPOCLÀSIA.